لوله صنایع غذایی یکی از انواع لوله های فولادی بوده که امروزه از کاربرد بسیار زیادی در صنایع شیری و غذایی برخوردار می باشد.
لوله صنایع غذایی یکی از انواع لوله های فولادی بوده که امروزه از کاربرد بسیار زیادی در صنایع شیری و غذایی برخوردار می باشد، زیرا میزان اکسایش و خزش آنها تحت هرگونه شرایط طبیعی و اقلیمی نزدیک صفر می باشد.این نوع لوله از زیبایی به خصوصی بهره مند بوده و دارای خاصیت ضد زنگ است.
نگاهی بر مزایا و قابلیت های لوله صنایع غذایی
بهتر است بدانید لوله صنایع غذایی از مزایا و قابلیت های بسیار خاصی برخوردار می باشد، از اینرو با برخی از این مزایا به صورت مختصر آشنا خواهیم شد.
سطح غیر واکنش: یکی از کاربردهای بسیار مهم این نوع لوله استفاده در صنایع غذایی است، زیرا این نوع لوله دارای یک فلز غیر واکنشی می باشد. دارا بودن سطح غیر واکنش موجب شده تا از لوله صنایع غذایی به منظور پخت غذاهای اسیدی همچون سرکه، گوجه فرنگی و مرکبات استفاده شود.
استحکام و طول عمر بالا: از دیگر ویژگی های بارز این نوع لوله ها می توان به مقاومت در برابر خوردگی و دوام بالای آنها اشاره کرد. این نوع لوله ها به دلیل داشتن ترکیبات خاص برای سالیان بسیار زیاد در کارخانه های فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی قابل استفاده هستند.
سهولت در تمیزی: استفاده از لوله استیل صنایع غذایی گزینه بسیار مناسبی برای محیط هایی است که با غذا و نوشیدنی سر و کار دارند. تمیز کردن این نوع استیل بسیار ساده و آسان می باشد، از اینرو نقش بسیار مهمی در جلوگیری از آلودگی و گسترش باکتری ها به نوشیدنی و محصولات غذایی دارد. با استفاده از لوله صنایع غذایی می توان آسوده خاطر بود که محصولات شما در معرض خطر بسیار کمتری برای از دست دادن تازگی و یا آلوده شدن می باشند.
از دیگر ویژگی های این نوع لوله نیز می توان به سبک بودن، ضد زنگ بودن، سازگار با تمامی محیط ها، عدم تغییر رنگ در طولانی مدت و قابلیت بازیافت به صورت 100 درصد اشاره کرد.
آشنایی با کاربردهای این نوع لوله استیل
لوله صنایع غذایی به دلیل داشتن مزایای بسیار از کاربردهای زیادی برخوردار می باشد. این نوع لوله ها جایگاه بسیار مهمی در کارخانجات مواد غذایی دارند، زیرا این نوع لوله ها مقاومت بسیار بالایی در برابر هر گونه اکسایش و خوردگی دارند. از لوله های صنایع غذایی به منظور استفاده در لوله کشی کارخانجات آب معدنی استفاده می شود. همچنین این لوله ها دارای بیشترین کاربرد و استفاده در ساخت تجهیزات پردازش مواد غذایی هستند.
از دیگر کاربردهای این نوع لوله می توان به استفاده از آن در کارخانجات سوسیس و کالباس اشاره کرد. از این لوله ها نیز برای ساخت ظروف شیمیایی به منظور حمل و نقل استفاده می شود. استفاده در ساخت تجهیزات و لوازم خانگی، سینک ظرفشویی و نیمکت های آشپزخانه از دیگر کاربردهای این نوع لوله به شمار می آید. در ضمن این نوع لوله به طور قابل توجهی در ساخت تجهیزات تولید، لبنیات، مواد غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر کاربردهای لوله صنایع غذایی می توان به استفاده از آن در سیستم های الکل سازی و مواد شیرین و سیستم های پکیج های تقطیر اشاره کرد.
آشنایی با انواع لوله استنلس استیل صنایع غذایی
بهتر است بدانید لوله استنلس استیل صنایع غذایی از نظر آلیاژ به کار رفته دارای دو نوع استیل ضد زنگ 316 و استیل ضد زنگ 304 می باشد، از اینرو نگاهی مختصر به این مدل ها خواهیم داشت.
استیل ضد زنگ 316: این نوع استیل لوله صنایع غذایی بهترین گزینه برای محصولات گوشتی و غذاهایی با محتوای نمک ملایم به شمار می آید، زیرا در ساختار آن به اندازه ۲ تا ۳ درصد مولیبدن به کار رفته است. ساخت این نوع استیل بسیار قوی و آسان می باشد. همچنین این محصول مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی ناشی از مواد شیمیایی و حلال ها دارد.
استیل ضد زنگ 304: در ساختار این نوع استیل از ۱۶ تا ۲۴ درصد کروم و آلیاژهایی همچون منگنز، نیکل و کربن استفاده شده است. این نوع استیل گزینه بسیار مناسبی برای اغلب محصولات غذایی می باشد، زیرا خواص ضد خوردگی بسیار خوبی دارد.
لوله صنایع غذایی از نظر طول نیز دارای دو نوع ۶ متری و ۳ متری است. همچنین این لوله ها در اندازه های ۱۶ ، ۲۵ ، ۳۸ ، ۵۱ ، ۷۶ و ۱۰۲ موجود و قابل عرضه هستند.